THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

KENTAKI ΦΡΑΙΝΤ ΚΟΥΝΕΛΙ: Η μυστικη κεντακοτουρκοβουνιωτικη συνταγη ...

Αξιοτιμαι κυριαι και κυριοι μελη των ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ και αγνωστα πλε'ι'μπογια-ντερτιμπογια και καμπόγια της Φωκιονο, Παλατια. Δεν πανε πολλοι μηνες που η Βασιλικη Ζιγκουαλα στη λιστα της Καταφρονιας, Βασιλικη Παπαδημητριου ηταν ακομα διορισμενη σαν "Ρουμπινι στο στεμμα της Απελπισιας" οταν μας αποκαλυψε τη μυστικη κεντακοτουρκοβουνιοτικη συνταγη που θα μας κανει μια μερα πλουσιοι εδω στα Τουρκοβουνια. Οι ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΣΠΙΝΤΙ δεν εχασαν την ευκαιρια και ανοιξαν ενα κοσμοπολιτικο φαγαδικο παλατια στη Φωκιονο.

Απο κει και περα κυλησε ο καιρος και το φαγαδικο αρχισε να παιζει πρωτο μπουζουκι στην κοσμικη ζωη και στα παλατια της Κυψελης. Αυτη ηταν η πρωτη καθοδο των φιλοι του Καζασπιντι απο την καταφρονια στη συγχρονη εποχη του πυραυλου στην εποχη του 1960. Η διευθηνση του καταστημα  δωθηκε στο αξιοτιμο μελος Κοstas Kounelis διορισμενος στη λιστα της καταφρονιας ως KFK ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ και το μαγαζι παει καλα.
Φυσικα βοηθησε και η αρχικη ρεκλαμα που εκανε η KATE GOYMA ή ΔΟΓΜΑ ΜΟΝΡΟΕ ή ΔΟΓΜΑ ΤΖΙΝ oταν αφησε και ανεμησε για μια στιγμη το μπολερο και το βαθυ ασπρο της μεσοφορι εξω απο το μαγαζι και εγινε το ελα να δεις. 
Για την ωρα δεν εχω παρα να πω καλη συνεχεια αξιοτιμα κυριαι και κυριοι μελη
και τα καλυτερα ερπονται ενοψη σχολικης χρονιας 1960-61
Εκ της διευθηνσης του καταστημα
STELVIS KAZASPINTIS
Πατριαρχης της Καταφρονιας

0 ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ: